Recepten met pasta

Basisdeeg voor pasta (2 pers)

25-09-2013 08:44
Ingredienten: 200 gram bloem tippo 00 ( verkrijgbaar in de Italiaanse speciaalzaak) Je kan ook gewone bloem gebruiken maar de tippo 00 is echt lekkerder. 2 eieren op kamertemperatuur. Snuf zout en een beetje olijfolie   Bereidingswijze: Stort de gezeefde bloem op een werkblad en maak er een...

Ravioli met champignonvulling en tomatensaus (2 pers)

25-09-2013 08:41
1 x pastadeeg voor 2 personen.   Ingredienten voor de vulling: Bakje kastanjechampignons. 1 tn knoflook. Paar takjes tijm. Parmezaanse kaas. Peper en zout. Olie om in te bakken.   Ingredienten voor de saus: 1 blik gepelde tomaten. 1 fijngesnipperde ui. 1 tn knoflook. 1 el italiaanse...

Rotolo met een vulling van spinazie, champignons en ricotta. (2 pers)

25-09-2013 08:43
1 x Pastadeeg voor 2 personen. Ingredienten voor de vulling: 400 gr diepvries bladspinazie. 1 Bakje kastanje champignons. 1 Bakje ricotta. (als deze te nat is even uit laten lekken) Parmezaanse kaas naar smaak. Knoflook en verse Italiaanse kruiden. Peper en zout.   Ingredienten...

Ravioli met een vulling van rucola en ricotta en een pestodressing (2 pers)

19-12-2013 15:38
1 x pastadeeg voor 2 pers. Ingredienten voor de vulling: 1 zakje rucola. 1 bakje ricotta. 2 tn knoflook. 6 zongedroogde tomaten op olie. 5 blaadjes basilicum. Geraspte parmezaanse kaas.   Bereidingswijze: Maak het pastadeeg volgens de beschrijving en leg het deeg in de koelkast. (zie...
Onderdelen 1 - 4 van 4