Artikel archief

Basisdeeg voor pasta (2 pers)

25-09-2013 08:44
Ingredienten: 200 gram bloem tippo 00 ( verkrijgbaar in de Italiaanse speciaalzaak) Je kan ook gewone bloem gebruiken maar de tippo 00 is echt lekkerder. 2 eieren op kamertemperatuur. Snuf zout en een beetje olijfolie   Bereidingswijze: Stort de gezeefde bloem op een werkblad en maak er een...

Rotolo met een vulling van spinazie, champignons en ricotta. (2 pers)

25-09-2013 08:43
1 x Pastadeeg voor 2 personen. Ingredienten voor de vulling: 400 gr diepvries bladspinazie. 1 Bakje kastanje champignons. 1 Bakje ricotta. (als deze te nat is even uit laten lekken) Parmezaanse kaas naar smaak. Knoflook en verse Italiaanse kruiden. Peper en zout.   Ingredienten...

Ravioli met champignonvulling en tomatensaus (2 pers)

25-09-2013 08:41
1 x pastadeeg voor 2 personen.   Ingredienten voor de vulling: Bakje kastanjechampignons. 1 tn knoflook. Paar takjes tijm. Parmezaanse kaas. Peper en zout. Olie om in te bakken.   Ingredienten voor de saus: 1 blik gepelde tomaten. 1 fijngesnipperde ui. 1 tn knoflook. 1 el italiaanse...

Ravioli met champignonvulling en tomatensaus

24-09-2013 12:08

basisdeeg voor pasta (2 pers)

24-09-2013 11:48
Basisdeeg voor pasta (2 pers) 200 gram bloem tippo 00 (verkrijgbaar bij de Italiaanse speciaalzaak ) Je kan gewone bloem gebruiken maar ik heb gemerkt dat tippo 00 lekkerder is. 2 eieren op kamertemperatuur snuf zout en een beetje olijfolie Stort de gezeefde bloem op een werkvlak en maak er...

Basisdeeg voor Pasta (2 pers)

24-09-2013 11:44
Basisdeeg voor pasta (2 pers) 200 gram bloem (tippo 00) 2 eieren op kamertemperatuur snuf zout en een beetje olijfolie Stort de gezeefde bloem op een werkvlak en maak er een kuiltje in. Breek de eieren en doe dit samen met de olie en zout in het kuiltje.

Bezoekers vermelding

24-09-2013 11:38
Laat je bezoekers zoveel mogelijk weten van nieuwtjes en evenementen op je website. Je moet de website up-to-date houden zodat je bezoekers gewend raken om jouw pagina's te bezoeken. Je kan RSS feeds gebruiken om nieuwe artikelen direct bij je lezers te brengen.

Website gelanceerd

24-09-2013 11:37
Onze nieuwe website is vandaag van start gegaan. Vertel je bezoekers waarom je deze presentatie begonnen bent en hoe je bezoekers er van kunnen profiteren. Vermeld je doelen en project voordelen. Probeer een korte beschrijving te geven waarom ze moeten terug komen naar jouw pagina's.

Eerste blog

24-09-2013 11:37
Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.
Onderdelen 21 - 29 van 29
<< 1 | 2 | 3