Vlees en vis
Beef wellington (2 pers)
18-12-2013 00:00
Het belangrijkste is dat je een goede kwaliteit vlees gebruikt.
Ik heb ossenhaas gebruikt maar als je dit te duur vind kan je ook een goede kwaliteit biefstuk gebruiken.
Ingredienten:
1 stuk ossenhaas van 400 gr
8 niet te dunne plakken parmaham.
2 bakjes kastanjechampignons
6 plakken...
Vissticks met remouladesaus (8 stuks)
26-09-2013 14:41
Ingredienten voor de vissticks:
Een flink stuk kabeljauwfilet of een anders soort stevige witvisfilet (vraag de visboer om een recht stuk)
1 bosje dille.
1/2 bosje peterselie.
1 citroen
1 ei
Peper en zout.
1 pakje paneermeel en bloem.
Ingredienten voor de saus:
1/4 pot...
Gehaktballen (4 a 5 stuks)
25-09-2013 11:31
Ingredienten:
1 pond rundergehakt.
2 el mosterd.
1 ui.
1 tn knoflook.
1 ei
Paneermeel.
Peper en zout
Croma en een beetje olie.
Bereidingswijze:
Snipper de ui en knoflook fijn.
Roer het gehakt los met een vork en voeg de mosterd, ui, knoflook, ei, peper en zout toe en kneed goed...