Vlees en vis

Beef wellington (2 pers)

18-12-2013 00:00
    Het belangrijkste is dat je een goede kwaliteit vlees gebruikt. Ik heb ossenhaas gebruikt maar als je dit te duur vind kan je ook een goede kwaliteit biefstuk gebruiken. Ingredienten: 1 stuk ossenhaas van 400 gr 8 niet te dunne plakken parmaham. 2 bakjes kastanjechampignons 6 plakken...

Vissticks met remouladesaus (8 stuks)

26-09-2013 14:41
Ingredienten voor de vissticks: Een flink stuk kabeljauwfilet of een anders soort stevige witvisfilet  (vraag de visboer om een recht stuk) 1 bosje dille. 1/2 bosje peterselie. 1 citroen 1 ei Peper en zout. 1 pakje paneermeel en bloem.   Ingredienten voor de saus: 1/4 pot...

Gehaktballen (4 a 5 stuks)

25-09-2013 11:31
Ingredienten: 1 pond rundergehakt. 2 el mosterd. 1 ui. 1 tn knoflook. 1 ei Paneermeel. Peper en zout Croma en een beetje olie.   Bereidingswijze: Snipper de ui en knoflook fijn. Roer het gehakt los met een vork en voeg de mosterd, ui, knoflook, ei, peper en zout toe en kneed goed...