Pasta salade met gemengde sla, gerookte zalm, mozzerella, zongedroogde tomaten, olijven en pesto (2 personen)

25-09-2013 15:48

Ingredienten:

200 gr gedroogde pasta (ik gebruik meestal fusilli )

1 verpakking gerookte zalm.

1 zakje gemengde sla.

1 bakje kleine mozzerellabolletjes.

5 zongedroogde tomaten in olie.

15 zwarte olijven.

2 el kappertjes.

1/2 keer pesto recept (zie recept bij sauzen en dressings)

 

Werkwijze:

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing en spoel deze na het afgieten af met koud water (voorkomt plakken)

Snij de zalm fijn en doe deze in een kom.

Snij de olijven en mozzerellabolletjes doormidden en hak de kappertjes en de zongedroogde tomaten fijn.

Doe alles (op de sla na) samen met de pasta in een kom en hussel goed door elkaar.

Laat afkoelen in de koelkast.

De dag na het maken is de pastasalade het lekkerste omdat de smaken dan goed in de pasta getrokken zijn.

Voeg de gemengde sla pas toe als je het serveert.

 

Eet smakelijk.