Groene asperges met tomaten en ui uit de oven. (2 pers)

25-09-2013 10:14

Ingredienten:

2 bosjes groene asperges.

10 cherrytomaatjes.

2 tn knoflook.

1 grote ui.

Olie.

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Was de asperges en snij het onderste (houterige) deel er vanaf.

Was de tomaatjes en halveer ze.

Snij de ui in halve ringen.

Pel de knoflook en hak deze fijn.

Doe de asperges, tomaatjes, ui en knoflook in een ovenschaal en giet er een klein scheutje olie over.

Bestrooi met peper en zout en hussel alles goed door elkaar zodat alles bedekt is met olie en knoflook.

Zet de ovenschaal een ongeveer half uur in de oven en keer na een kwartier de asperges zodat ze gelijkmatig gaar worden.

Serveer met spaghetti en maak desgewenst op smaak met parmzaanze kaas en zout.

 

Eet smakelijk.