Gehaktballen (4 a 5 stuks)

25-09-2013 11:31

Ingredienten:

1 pond rundergehakt.

2 el mosterd.

1 ui.

1 tn knoflook.

1 ei

Paneermeel.

Peper en zout

Croma en een beetje olie.

 

Bereidingswijze:

Snipper de ui en knoflook fijn.

Roer het gehakt los met een vork en voeg de mosterd, ui, knoflook, ei, peper en zout toe en kneed goed door elkaar.

Voeg hierna paneermeel toe en draai de gehaktballen.

Zet een grote braadpan op het vuur en smelt de croma.

Voeg hier een klein scheutje olie aan toe.

Bak de gehaktballen rondom bruin en laat ze verder garen op een laag vuurtje.

Lekker bij de gestoofde rode kool (zie recept bij kopje groenten)

 

Eet smakelijk.

Tip: Je kan de mosterd ook vervangen door ketjap en een beetje sambal.